Tende Osijek Rimske zavjese Osijek
VENECIJANERI OSIJEK TRAKASTE ZAVJESE OSIJEK ROLETE OSIJEK PLISIRANE ZAVJESE OSIJEK PANEL ZAVJESE OSIJEK RIMSKE ZAVJESE OSIJEK SPUŠTENI STROPOVI OSIJEK ALU ŽALUZINE OSIJEK KNAUF OSIJEK TENDE OSIJEK
Nove vrste tendi-prodaja Usluge -montaža

O NAMA:

STROPOMONT je obiteljski obrt osnovan 1996.god. Počeli smo sa završnim radovima u građevinarstvu. Posljednjih 10 godina, zbog potreba tržišta, izrađujemo i ugrađujemo proizvode za zaštitu od sunca i insekata.
Najnovija djelatnost koju uvodimo kao rezultat uočavanja problema na terenu je brtvljenje drvenih prozora . Ovo područje je posebna problematika, te će o tome, u narednom periodu, biti više riječi i slika na našoj stranici.
Uz višegodišnje iskustvo, te bogate reference, spremni smo odgovoriti na najveće zahtjeve naših klijenata iz bilo kojeg dijela našeg poslovanja.
Kvalitetom i konkurentnošću naših proizvoda i usluga prisutni smo na teritoriju Slavonije ali i šire. U svakodnevnom radu nastojimo spojiti najnovija tehnička znanja iz ove oblasti sa bogatim iskustvom stečenim na brojnim objektima. Zajedno sa našim partnerima i kooperantima, predani smo jednom cilju: kvalitetom zadobiti Vaše povjerenje.

Možete nam se sa punim povjerenjem obratiti ukoliko trebate:Pvc i Al rolete, venecijanere, sve vrste komarnika: fiksne, komarnike " vratno krilo", rolo, klizne i harmo-plisirane (nova vrsta komarnika), Tende renomiranih talijanskih proizvođača,

sve vrste zavjesa: trakaste, rolo, plisirane, rimske, panel i klasične zavjese

Završne radove u građevinarstvu: stropne, zidne i podne obloge po sistemu Knauf, te podne obloge od laminata i gotovih višeslojnih parketa.
                        NOVO: brtvljenje drvene stolarije.
                                                                     Kvalitetom do Vašeg povjerenja!

Komarnici Osijek
Komarnici Osijek
Panel zavjese Osijek

STROPOMONT-TENDE
Zrinske Gore 23
31 000 OSIJEK
telefon :031 301 772
mobitel 098 252 939
e-mail:
stropomont@gmail.com
Web:
http://www.stropomont-tende.hr

      STROPOMONT-TENDE OSIJEK Sva prava pridržana                            copright   Designed by Jankovic Damir 2007

Plisirane zavjese Osijek